Телефон за връзка:07133/3052


“Правецгаз 1” бе обявена за най-динамично развиващата се компания

18.11.2010

Газоснабдителното дружество на Правец е на първо място в област София в престижната класация на вестник „Пари” – „Гепард”.  Новината съобщава в. "Правешки глас" в новия си брой. Тази класация определя най-динамично развиващата се фирма по специално разработени критерии. Разгледани са резултатите, показани от фирмите, за периода 2007-2009 г.

Компаниите се разделят на регионален принцип – региони Север, Юг и Черноморие. „Правецгаз 1” попада в регион Юг заедно с фирми от още 11 области, между които София град, София област, Пловдив и др. Това значително повишава конкуренцията в региона.
Класацията бе обявена на 16 ноември по време на конференция в Пловдив. Изпълнителният директор на „Правецгаз 1” АД инж. Иван Минев присъства на форума, за да получи лично престижната награда.

Сред първите 10 в класацията е и акционерът в дружеството „Топлик-Ко” ООД - Ботевград. В подреждането има и още няколко ботевградски фирми. В. „Пари” отрази класацията в броя си от 17 ноември.

Инж. Ив. Минев – изпълнителен директор на дружеството коментира престижната награда така:
"Ние сме сравнително млада компания. За нас беше изключително трудно да се наложим на пазара, тъй като стартирахме в условията на вече запълнена ниша и съществуваща топлофикация. Въпреки това ние предложихме добра алтернатива и за качество, и за цена на услугите, предоставяни от местната „Топлофикация”. Освен това се повиши стандартът на живот и се подобри бизнес климатът в Правец. Удовлетворен съм от постигнатите резултати и очаквам за 2010 г. да запазим устойчивия ръст на компанията.
„Правецгаз 1” има спечелен проект за съвместно финансиране от Европейската банка за възстановяване и развитие. Той касае изграждане на газоснабдителна мрежа, която да обхваща и селата в общината. Първото село, което ще бъде газифицирано още през пролетта, ще е Разлив"
.

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2023 ГОДИНА

07.06.2023

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ  ЮНИ  2023 ГОДИНА ...

прочетете още » всички новини »